Harstad Baptistmenighet

 

Barne og Ulgdomsleder

Navn: Lah May Htoo Chit

Alder:  25 år den 20.5.14

Kommer opprinnelig fra Burma, men Lah May og familien kom til Åmli i Norge i 2005. Hun har foreldre, 2 brødre og 2 søstre. Far til Lah May er pastor i Åmli Baptistmenighet. (Nærmeste by til Åmli er Arendal).

Lah May har tidligere vært engasjert i barne- og ungdomsarbeidet i Åmli Baptistmenighet.

Lah May sier at hun aldri hadde tenkt å studere teologi, men da hun nærmet seg slutten på videregående skole, var det kun HLT (Høgskole for ledelse og teologi på Stabekk) som hun søkte på. Hun sier at hun opplevde det som et kall. Hun har studert i 3 år på linjen for menighetsledelse.

Lah May har vært ansatt i 50 % stilling fra 1. september 2013 i Harstad Baptistmenighet. Hun er ansatt som barne- og ungdomsleder.

Hun har primært ansvar for ungdomsklubben som er hver fredag. Barnekirken hver søndag, og familiegudstjenesten en gang pr måned.

Utover sin stilling i menigheten, jobber hun vikar i en familiebarnehage i Harstad.

Lah May sier at hun trives veldig godt i Nord-Norge, og synes hun er kommet til en hyggelig menighet.

På spørsmål om hvorfor hun kom til Nord-Norge, sier Lah May at hun opplever det som et kall fra Gud. Hun hadde aldri trodd at hun skulle komme til Nord-Norge for å bo her.

Lah May forteller at da hun kom til Norge, tenkte hun at det var viktig å benytte seg av de muligheter som Norge hadde å tilby. Hun ville studere slik at hun kunne tjene mye penger. Slik ble det ikke når hun opplevde at Gud kalte henne til å tjenestegjøre for Ham. Derfor ble det ingen søknad til andre høgskoler/universiteter enn HLT.

Lay May sier at nå får hun god praksis i menigheten i Harstad.

På spørsmål om hun trives her, bekrefter hun det, men savner av og til familien.

Tusen takk for besøket, Lah May og takk for samtalen. Ønsker deg lykke til videre i arbeidet i Harstad Baptistmenighet, og Guds velsignelse videre i livet ditt.

Janne Tune

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter