Harstad Baptistmenighet

 

Møteuke med Marit og Arne

8.-12. oktober 2014 hadde Medkila Kirke besøk av to av landets svært få sangevangelister Marit Stokken og Arne Pareli Pedersen

Marit Stokken er kanskje best kjent fra duoen Marit & Irene  og som er et begrep i kristen sammenheng. De to har reist sammen i Indremisjonsforbundet i 40 år denne høsten. I tillegg har de gitt ut en rekke cd-er, kassetter og bøker, og har vært svært populære i kristen-Norge i lang tid.

Gjennom alle disse årene med for sang og musikk i tillegg til å forkynne evangeliet har mange opplevd å møte Jesus å bli frelst.

De siste 6 årene har de også fått med seg landets yngste sangevangelist Arne Pareli Pedersen som er 24 år og kommer fra Harstad. Han har de siste 2 årene vært ansatt i Indremisjonsforbundet samtidig som han er freelance musiker. Arne møtte Marit da han gikk på Kongshaug musikkgymnas i 2008, og det har utviklet seg til å bli et nært vennskap og et fruktbart samarbeid. Nå reiser de ofte rundt omkring i Norge sammen og forkynner evangeliet om Jesus gjennom sang og tale.

Selv om Marit og Irene har reist rundt i landet i alle disse år, har de ikke vært i Harstad tidligere. Dessverre er ikke Irene med på denne på dette besøket i Harstad.

Arne og Marit holdt en god gammeldags møteaksjon med god oppslutning om møteserien.

Det var møter hver kveld fra onsdag til søndag, i tillegg til gudstjeneste søndag formiddag. Søndag ettermiddag var det felles sang- og musikkmøte.

 


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter